Van een leien dakje, of toch niet….

Door Marloes.

Nu klinkt het alsof het allemaal van een leien dakje is gelopen, toch is dat niet helemaal zo.

Natuurlijk was het hele proces tot hier niet evident. Naast de droom, heb je ook het financiële plaatje en je moet de bank overtuigd krijgen van de slaagkansen van je ideeën. Maar ik bleef vertrouwen dat als iets voorbestemd is, het zou goedkomen. Ik heb begin februari “Vertrouw erop!” geschreven op een bordje in onze keuken. Elke keer als er twijfels in mijn hoofd opkwamen, keek ik ernaar. Als het niet zou lukken, dan was het zo, maar tot dat moment moest ik er gewoon op vertrouwen dat het goed zou komen.

Hoe zie jij Holos verder vorm krijgen? 

Ik zie Holos hier, in Mal, actief bezig in een heel mooi atelier en omringd door mooie mensen. Het zal een heel fijne community worden van gelijkgestemden. 

De volgende fase van het project wordt de retreatwoning. Hierin wil ik graag groepen ontvangen om Holos te ervaren. De bedoeling is om een omgeving te creëren waar mensen zich kunnen ontladen en ontmoeten, een omgeving waar ze geïnspireerd worden om hun eigen antwoorden te vinden. Daarover vertel ik later
graag meer. 

Holos zal in elk geval stap voor stap groeien, ik heb nog veel te delen, maar het hoeft niet allemaal tegelijk. 


Dank je wel Vanessa voor je warme ontvangst en om me even mee te nemen in jouw prachtig verhaal. Ik wens je alvast héél veel succes met je mooie project Holos